Recente Projecten

 

The Hangar
The hangar

Teak en Terras
Teak en Terras

Stageplaats

Opzet nieuw web portal diensten aan starters en bestaande bedrijven in het Midden en Kleinbedrijf waaronder de zzp er

Pericotta heeft een stage plaats voor een gedreven aankomend media vormgever met een breed aandachtsveld die in staat is onder begeleiding zelfstandig een project
( web portal) op te zetten van begin tot de oplevering van het web portal.

Commutatieve vaardigheden zijn voor deze stageplaats een vereiste waarbij wij denken aan een persoon die reeds meerdere korte stages heeft doorlopen en dit project als een eindstage kan opzetten.

Technieken die in dit project zullen voorkomen zijn; Grafische vormgeving met de daarbij behorende kennis van de software benodigd voor de grafische vormgeving, werken met en inzicht van programma's zoals Wordpress, woocommerce beginnende kennis van S.E.O Adwords Internet betaalsystemen providers etc. Een goede algemene kennis strekt tot aanbeveling waarbij goed Nederlands in woord en geschrift een pre is.

De stagiaire komt te werken in een klein team op een eigen werkplek met een vaste begeleider welke begeleider uiteraard de eindverantwoording voor het project heeft.

Voor deze stageplaats geldt een onkostenvergoeding plus een stagevergoeding welke in overleg zal worden vastgesteld. Is jouw interesse voor deze stage gewekt reageer dan via onderstaande email naar

info@pericotta.nl t.a.v W.Isarin

In de email graag beschrijven wie je bent en waarom je denkt dat juist jij de aangewezen persoon bent om voor deze stageplaats in aanmerking te komen. Uiteraard dient een volledig C.V. te worden meegezonden.